sábado, 9 de agosto de 2008

FELICITATS EDIT!!!!!!!!!!!

Ostres quin curre! Molt bé. Em sembla bé la idea de la semarreta, el que potser jo no hi posaria tanta lletra, ja que si no es veurà molt "semarreta". Potser amb el logotip i el nom de la coral ja n'hi hauria prou. Potser quedaria més finet.
Quant a la talla és bastant relatiu, ja que cada fabricant té les seves pròpies i el que d'una casa et va bé una talla, d'una altra t'en va bé una altra, de talla. Potser el millor seria dir l'amplada de la semarreta que necessitem cadascun.
També dir, que si aquesta idea tira endevant, s'hauria de fer una roda de telèfons per assegurar que tothom ho sap, ja que hi ha gent que no té accés a Internet i d'altres que no mirem el blog (a partir d'ara ja me'l miraré més, però a mi m'és més fàcil comunicar-me per correu, tot i que potser Quim, s'haurien d'actualitzar les adreces, ja que hi ha gent que no ve.)
Està molt bé això de mirar si algun Ajuntament s'hi implica i ens dóna alguna coseta (n'hi ha que ja en tenen de preparades) per portar-los. O si no potser també la Fundació de La Caixa (alguns hem sortit dels seus concerts) I quant a TV3, parlar amb qui sigui, ha veure si aconseguim alguna cosa, o un càmara que vingui a fer el reportatge d'uns "polacs a Polònia".
Jo ja miraré de fer alguna trucadeta.
Bé, prou de rotllo. Adeusiau!!!!!!!!!!!!!

1 comentario:

Víctor dijo...

Hola a tots!!
Veig que el blogg avança al mateix ritme que els desitjos de quedar bé davant dels polacs, els autèntics. Sols vàrem faltar un sol dia a l'assaig i hem estat desconectats uns quants dies del blogg i comprovo que a part de cantar i fruir de la música també vareu prendre decisions respecte a vestuari i regals a la coral amfitriona.Hem sembla molt bé tot el que heu fet. Del comentari del Quim de pagar a "escot" tan els regals com el pandero em sembla molt encertat, com qualsevol altre despesa de caràcter col·lectiva que es generi.
Ara cal estudiar força totes les partitures per anar segurs i pensar a fer una bona cantada.
Suposo que per mail o pel blogg es concretaran els assaigs i lloc dels dies 18 i 19.
Fins aviat, una abraçada, ànims i felicitacions als que estan treballant pel col·lectiu.